MisterCoach Award

MisterCoach Award posterU zit in de directie van een bedrijf of organisatie, of in de ondernemingsraad. De zaken lopen op zich goed, maar het kan altijd beter. Binnen uw personeelsbestand heerst er een gemiddelde motivatie, echter, er is één werknemer die altijd een stap meer doet dan verwacht wordt, altijd klaar staat voor een ander en zorgt voor een stukje kwaliteitswerk. Hoe waardeert u zo’n eenling? Zonder dat dat scheve gezichten oplevert..

Dat moet u vooral niet zelf doen, dat zou teveel gewicht in de strijd gooien zijn. Dat laat u gewoon doen en het kost u slechts een evaluatiegesprek. Voor dit soort huldigingen, schouderkloppen en complimenten is er nu de MisterCoach Award. Let wel, de lat ligt best hoog. We komen niet zomaar. Directie en OR worden van harte uitgenodigd om middels het daarvoor bestemde aanmeldformulier hun topper op te geven, voorzien van een gedegen motivatie.

Wij kijken per provincie naar de inzendingen en laten een deskundige jury bepalen welke werknemer er met kop en schouders bovenuit steekt. U moet dan niet raar staan te kijken als wij per verrassing op de stoep staan, gewapend met Trophee, oorkonde en goede zin! We maken samen met u en uw personeel een feest en zetten de te huldigen medewerker in de spotlights.

Daarna dingt deze medewerker automatisch mee naar de ultieme bekroning in de landelijke finale. Spannend? Zeker!

Ons optreden bij u aan de zaak heeft te maken met de “V” van verbinding. Proces, verbinding en communicatie. Die “V” krijgt u van ons kado. Het enige wat we terugvragen, is een goed gesprek met u over het invullen van de P en de C.

No comments yet.

Geef een reactie