partners

MisterCoach staat voor samenwerking. Dat is de boodschap die uitgedragen wordt, dat is het doel wat nagestreefd wordt. Daarom werkt MisterCoach ook samen! Onze partners zijn GITP en WieKiesJijOR. Niet zomaar partijen dus, maar koplopers als het aankomt op Proces, Verbinding en Communicatie. Dankzij de intensieve samenwerking is MisterCoach vooruitstrevend, innovatief en adaptief.

 CT²

De initiatiefnemer van MisterCoach. Sander Vrugt van Keulen, of simpelweg “CoachSander” heeft met CT² een netwerkorganisatie in coaching. 10 jaar geleden: Sander Vrugt van Keulen was al meer dan 7 jaar actief geweest als vice-voorzitter van de Centrale Ondernemingsraad Vendex KBB geweest en net een jaar lang aan het studeren geweest als trainer. Hij maakte de stap en begon een trainings- en coachingbureau. Inmiddels zijn er vele duizenden mensen getraind, begeleid, ondersteund. Niet alleen door hem, maar ook door collega-trainers. Zie ook: CoachSander.nl en CT2.nl

 

 

 

foto 2WKJOR

Wiekiesjij ondernemingsraden werkt aan het vernieuwen van medezeggenschap. Wij ontwikkelen producten en diensten die bijdragen aan het versterken van medezeggenschap en het stimuleren van participatie. Wij willen innovatief zijn, aanzetten tot discussie en bijdragen aan wetenschappelijke ontwikkelingen door samen te werken met universiteiten en hogescholen.

Onze producten en diensten zijn gemakkelijk in gebruik en worden continue afgestemd met onze klanten. Zo sluiten ze aan op uw wensen. Veiligheid en anonimiteit is voor ons zeer belangrijk. Daarom worden er ieder jaar professionele audits uitgevoerd . Wij vinden kwalitatieve en goede begeleiding zeer belangrijk. Daarom zijn wij altijd bereikbaar voor alle vragen, problemen of ideeën die onze klanten hebben.

 

 

Op dit moment zijn we in gesprek met diverse potentiële partners…. binnenkort meer!

No comments yet.

Geef een reactie